svaren :

Ja nu slutade jag frågestunden,,,,
Tack för frågorna, och att ni orkade fråga frågor, här kommer svaren på alla era frågor -

Sandra - varför bloggar du?  För att kunna skriva av mig

Nanna - den bästa semestern du haft? svår fråga, jag tycker om alla mina resor jag har upplevt, men kanske Thailand resorna, var extra bra?

Julia - Vad är det värsta/bästa du vet? det värsta är nog kackerlakor, det bästa är min familj..

Faye - vilken är din favvo färg? Hmm,,, svårt, jag tycker om svart,rosa och vitt mest!

Ebba - vilken affär shoppar du helst i? Jag shoppar helst på Zarah.

Anonym - vem är du kär i? haha privat privat privat.....

Ja det var allt, ha en fortsatt trevlig tisdag kväll!

FRÅGESTUND

Från och med nu, så har jag frågestund på bloggen, fråga vad ni vill...


test/övning - sms

Eftersom att jag är hemma och sjuk, hittade  jag ett test/övning, från en kompis blogg,

Ta fram din mobil och bläddra igenom din inkorg. Börja uppifrån och ner till 11, och skriv första meningen/ordet i smset. Gör likadant på varje fråga.

1. vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dej?
krya på dig massor av pussar och kramar elle & micki <3

2. vad säger du alltid till din bästa kompis?
hinner tyvärr inte till första bussen puss E.

3. vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
jag går till din buss.

4. vilket sms blev du mest berörd av?
okej, jag är dnedanför dig snart.

5. vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
någon som vill prata i telefon eller smsa med mig?!

6. vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
jag kommer om fem minuter.

7.vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
hej ditt saldo börjar bli lågt,

8. vad vill du höra mest av allt?
men skynda!

9. vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
aha, men jag kan inte, har nackspärr....

10. din romantiska replik
om tio minuter

11. vad skulle du säga om du blev bestulen?
du ringer mig nu! Du kan inte ta mina solglasögon, dom kostar 2000 kr, jag ska ha dom idag!

Det sista var från min agressiva syster! :p

ajajaj!

Hej!

Jag vaknade imorse klockan sju, av mitt förfärliga halsont, jag har aldrig haft så ont någon gång i mitt liv, hela min hals är svullen och jag kan inte svälja!
Så jag har en halsduk lindrad runt min hals, och té kokarn är på, sen ska Caroline, gå och köpa halstabletter från apoteket..

som jag skrev i förra inlägget så har jag köpt ett par nya jeans och bild kommer längst ner på detta inlägg.

Det är tråkigt att missa mycket från skolan, man måste ju jobba hårt när man kommer tillbaka, och så håller vi på med en massa prov, så det blir ännu jobbigare!?
Och det jag saknar mest är ju mina bästavänner Michaela & Estelle, gud jag har inte träffat dom sen i fredags?
Nej, nu piper té kokarn så jag ska hälla upp det nu, och sen ska jag sova,  -mer bloggning kommer senare under dagen...

puss & kram eran sjukling..



Här är mina nya jeans, finns på Gina Tricot, -399 kr.

maybe?

hejsan!

Idag var en lång hemmadag, jag vaknade nämligen med otroligt ont i halsen, då gick jag upp, och kände att så fort jag svalde så fick jag enormt ont i halsen, så jag tog fram termometen, och mätte, jag hade fört 37.0 vilket är det vanligaste. men mamma tyckte jag skulle stanna hemma så det gjorde jag..
Jag satte på Desperate housewifes, såg hela min D box vilket var 1-23 kapitel eller vad man ska säga, jag är beroende.
sen så gjorde jag gröt, åt upp det, sen gick jag till min pappa, och var inne på datorn, sen gick jag och la mig vid soffan och sov på MTV, plötsligt vaknade jag efter att sovit i 2 timmar och 45 minuter? -hur ska jag kunna sova i natt liksom!
Jag vaknade av att min mobil ringde då sa min mamma att hon hade middag hemma, så jag gick över med en gång..
Tvingade i mig korvstroganoffen, hade liksom ingen riktig matlust,,,,mamma visade även mig en par jeans som hon hade köpt till mig, eftersom att jag så gärna ville ha dom!
men när jag skulle prova orkade jag inte stå så jag låg bara nere på golvet,
jag hade huvudvärk,ont i halsen,ont i magen och mådde illa, liksom en blanding, inte bra blanding utan den värsta!

sen tog jag termometern, och mätte, då stog det 38.0 -så ja, jag har feber, men det börjar sjunka, men jag ska nog vara hemma ett tag till,,Jag vet att mina bästavänner läser min blogg, så detta är till er - jag saknar er enormt mycket Michaela och Estelle!

Nu är jag hos min pappa, han kom förbi och hälsade på min lilla hamster -Iris, heter hon, jag slänger in en bild senare i veckan,
Ska gå och vila nu,
ha det så bra, jag bloggar nog inge mer idag,
Puss & Kram eran sjukling,
kanske ska prova kuckelimuck medicin, den verkar god och man verkar bli frisk av den eller ja, Carlsson på taket blir det?

lååångt

hejhej, det var ettt tag sen?
blir ett kort inlägg eftersom att jag är sjuk..... så jag bloggar ett långt inlägg ikväll

slut på denna vecka

Hej, tänka sig det blev ett till inlägg allt!

För ett tag sen så pratade jag med min kära vän Mikka, om hamster, och vi bestämmde att hon skulle med imorgon och köpa den, eftersom att hon är grym när det gäller hamstrar så, hon ser om dom är sjuka, vilket är bra att veta!

Har sett på Wipeout, gud jag verkligen älskar det, alla ser så galna ut när dom går igenom den fruktansvärda banan, tänk att landa i gamal lera, nej usch, jag tror inte jag skulle gå med på det, kanske!
Sen har jag även läst på lite läxor -duktiga jag.
gick in på statistiken nyss, där det stog -58, alltså femtioåtta unika besökare, herregud, förstår ni hur glad jag blir, och vilken skriv glädje jag får av det, fortsätt fortsätt fortsätt , säger jag bara! Det skulle även vara super roligt om jag skulle kunna få lite mer kommentarer av er läsare, ni kan ju skriva vad ni vill att jag ska göra/skriva om i bloggen, om ni vill t.ex ha frågestund, eller något, så kan vi kanske fixa det!
Så det lönar sig verkligen att kommentera.
Aja nu ska jag mysa ner mig i soffan och njuta av dom sista trettio minuterna innan jag ska sova (eftersom att jag som vanligt ska upp halv sju)
men ni får ha det en bra fortsättning på denna mysiga söndags kväll...
Jo juste , viktigt : jag bor ju hos mamma imorgon i en hel vecka, och som ni vet finns det ingen dator där, så det blir en bloggfri vecka, tyvärr, jag måste önska mig en bärbar, så jag kan blogga hela tiden, men jag kanske svänger förbi hit någon dag i veckan, och då kommer jag även lägga in en bild på min hamster "Iris" så ni får se henne,
kanske hinner blogga imorgon bitti, maybe!!
Godnatt

WipeOut - går på 5:an kl.20.00 varje söndag -Missa inte

skönt

Hej, idag vaknade jag av väckar klockan, som var inställd på 09.00, då gick jag upp åt frukost sen, gick  jag till min mamma och fixade allt i hamster buren inför i morgon, för dom som inte vet kommer min hamster imorgon..
sen gick jag hem och åt, och sen gick jag till stallet, och myste med Troja och var med kompisar. sen när jag kollade på buss tabellen (på väg hem) så skulle den inte komma förrens 28 minuter, liksom orka vänta, så jag började gå hemmåt, då kommer pappa tutande med bilen, han hade varit på PRIS EXTRA, så då tog vi bilen hem, guuud så skönt!
Aja detta blir ett kort inlägg eftersom jag är så trött.
Ha en trevlig söndag kväll!
puss & kram -bloggar kanske mer ikväll

tur.

hej allihopa, idag så sov jag till halv elva, då låg jag ett tag, och jag ville somna om för sängen blev plötsligt så skön, men nej, jag skulle jag rida kl.15.00, så jag tvingade mig upp, och satte på mig min mysdräkt sen satte jag på simpsons, det ger en glatt morgon humör haha! Efter det satt jag vid datorn, och sen satte jag på mig mina ridkläder, och gick ner till bussen, hann med den -tur!
och sen åkte jag till stallet, och kom som alltid i tid till uppropet, jag fick häst sist, men det gjorde inget för vi skulle rida dressyr och då är alla snälla eller nja nästan alla,, jag fick en ponny som heter Troja, det är verkligen en ny favorit, eller ja hon är delad etta med Joker och Actrise såklart! Sen skötte jag Troja och efter det gick jag och Dina till busshållplatsen vi missade bussen med två minuter -suck, då kollade vi när nästa gick,ca tjugotre minuter stog det att nästa buss skulle komma -suck,. så vi gick tillbaka till stallet, då kom Dina på att hon glömt sin hjälm och skyddsväst, så det var ju super bra att vi gick tillbaka ;) sen så gick vi tillbaka till bussen, och där kom den och den han vi med som tur va!

Aja nu är jag hemma och ska ta det lugnt, jag har lite ont i nacken från ridningen , aja det går säkert över snart, sen vill jag bara tacka er för att jag har ungefär 30-40 unika besökare per dag, och i vanliga fall brukar jag ha 15-20 så jag blir jätte glad nu när statestiken höger sig! -tack!
puss & kram bloggar mer ikväll

egna flingor

hej, kom nyss hem från ridningen, det gick super bra, jag red Little.John, han är bara för underbar? Aja, Nanna ska komma hem till oss senare ikväll, och självklart Tommi,pappas kompis, då ska vi äta god middag tillsammans...
Så jag ska fixa i ordning mig, men jag var så utsvulten så jag gick direkt till kylskåpet, och tog upp yougurten, kollade i fling skåpen, men där fanns inga flingor, och eftersom att det är fredag idag så gjorde jag egna flingor, vilket är super enkelt och super lätt och tar bara 2-3 minuter, så det lyckades jag riktigt bra med, berättar hur man gör flingor längst ner på inlägget..

Så nu ska jag städa och klä på mig, och mitt städtipps eftersom att inte alla tycker det är kul att städa är att : Sätta på en riktigt bra låt... det ger energi och glädje, vilket man inte brukar ha när man städar, vad har ni för städtipps?
Det var nog det, juste hur man gör flingor...

HUR MAN GÖR EGNA FLINGOR
ta först fram ett glas för att lägga allt i
sen ska man ta ut en god yougurt / fil, som du tycker om, sen tar du fram ett paket russin-jag använder Ekologiska Russin, men det spelar ingen roll, sen tar man fram kex, OBS inte för tunna utan tjockare, -mina kex är nästan inge socker alls i, och det blir godare eftersom att annars så smakar det för mycket socker!
Sen tar jag fram mitt OBOY paket, tar en liten té sked och fyller té skeden till helften, sen efter det är grunden  klar, sen förredrar jag att man tar ett glas till och håller emot mot det andra glaset, så man kan skaka flingorna...
Sen är det bara att hälla i flingorna i yougurten och sen så var allt klart, det är verkligen enkelt, -prova!
ska gå nu, bloggar kanske mer ikväll, får se om jag hinner annars -godnatt

en bild på det man behöver:kex,oboy och russin...   

läxor,ridning,mat...

godmorgon,
jag vaknade rätt så tidigt, eftersom att jag skulle gå igenom mitt föredrag som jag skrev i går ..
Sen så är det ju bara så skönt, att det äntligen är fredag, gud vad kul och skönt dessutom! så imorgon blir det en riktigt lång och skön sovmorgon, fast mysa kan jag inte göra hela dagen, jag ska nämligen rida kl.15.00,, jag har aldrigt ridit i den gruppen, men aja den är säkert bra?

Idag har vi inget speciellt i skolan, jag har tre läxor som är klara - skönt, det var matematik,föredrag,och engelska...
Jag slutar otroligt tidigt idag, vilket är super skönt det med, och för varje dag som går så blir det mindre och mindre väntetid, inför,,,,, min hamster!, den kommer  till mig på måndag, ska bli jätte roligt..
Ska nu opp och göra iordning en god frukost, eftersom att lunch är sist på shemat idag, så måste man äta mycket haha!
Aja nu vet nu lite, bloggar mer efter min ridning idag....

trött

Hej, har gjort läxan nu, super skönt!, träningen gick inte så bra, ingen var på danshumör ....
detta blir super kort eftersom jag ska lägga mig och läsa lite i min sköna säng, så sov så gott, bloggar mer imorgon, kanske hinner jag imorgon får se?
godnatt pussar /Astrid

nu kör vi!

Hej, jag och Estelle var nyss i djuraffären, och kollade på hamstrarna, eftersom jag ska få min på måndag, jag längtar verkligen, efter det fick vi skjuts hem, och nu är vi hemma och ska öva mycket på våra danssteg till Thriller av Michael Jackson, den är snart klar men mycket takt träning måste göras! förlåt för ett kort inlägg, men jag ska sätta på musiken nu, bloggar mer senare,
puss & kram eran danssös.


Tillbaka

Hej, nu är jag tillbaka, det gick rätt så fort men det mesta är bra nu.. Tack för alla söta kommentarer, jag ville verkligen blogga men jag fick inte...
Men nu är jag tillbaka och det blir bloggning varje dag!

Nu ska jag gå till skolan med Estelle, det är ju så himmla skönt att vara ute i detta super väder?! Våren är på väg, det är det verkligen.
Det blir nog en vanlig skoldag i dag, förrutom hemkunskapen, idag så ska vi göra frukost, jag vet inte hur det ska gå till men aja, jag antar väll att det blir roligt? Sen efter det ska jag Estelle och kankse Michaela, ha lite filmmys, och öva på våra danssteg inför talangjakten, det ser jag verkligen fram emot, vi ska dansa till Thriller av Michael Jackson, det kommer nog gå jätte bra! 
Jag hoppas att det är många som fortsätter att läsa min blogg, eftersom att annars kanske jag stänger ner bloggen, för det är ju inte så där jätte kul att blogga utan beskökare?
En en gång - Tack för alla super fina kommentarer, tack tack tack!
Ska sätta på mig jackan nu, så hejdå, bloggar direkt efter jag kommit hem från skolan,
 ha en super trevlig dag

Ciao

TYVÄRR, JAG ÄR SÅ LEDSEN!

Tyvärr, så måste jag sluta blogga av allvarliga skäl, jag vet ej om jag kommer fortsätta men detta är viktigigt och jag vill se till så att allt slutar, innan jag börjar blogga igen, jag är oerhört ledsen att meddela detta......
Men jag kommer som sagt kanske börja blogga igen senare.... Förlåt verkligen förlåt.......

SLUTA PÅ EN GÅNG ATT SPELA!

Hej, som ni märker så bloggar jag inte eftersom jag är hos mamma, men jag ska ju åka till kungsberget så jag förde över nya låtar till Ipoden, jag gick då självklart in på min blogg och läste då såg jag två kommentarer, och blev då jävligt irriterad eftersom att någon av er läsare låttsas vara mina bästavänner Michaela och Estelle, och skriver dumma kommentarer, detta är absolut inte okej att man låttsas vara personer, jag har själv pratat med M och E och dom har inte  skrivit detta, du som skrivit detta sluta med det nu, annars kan jag använda ett program som tar reda på vem det är som skriver kommentarerna via datorn, och då får jag reda på det, så sluta med det, annars!
Hoppas ni förstår, förlåt för det arga inlägget men detta var verkligen inte okej!
Nu ska jag göra mig iordning för KUNGSBERGET gud vad jag längtar, puss & kram ses på måndag!

blogg

hej allihopa! som alla säkert redan ser så har jag fått en ny underbar design, detta är den finaste jag någonsin sett och haft!
jag vill bara tacka en person det är Cassandra, hennes blogg är här -den är jätte bra...
Ja tillbaka till livet, ja idag har jag inte gjort någonting jag har bara suttit framför tv:n och datorn, jag såg filmen BOLT på tv:n den var jätte söt, lite barnslig men gullig!
Idag åt jag tacos till middag, super gott, men ibland så liksom är man inte sugen på det lika mycket som vanligt, och det var inte jag idag ... Men aja, det kommer andra tillfällen?
ja,, sen har det inte hänt så mycket, jo juste jag ska träffa Ebba på onsdag, åh herregud, vad jag längtar jag har inte träffat Ebba på typ ett halvår, det är inte klokt, men nu så äntligen!
Ja, jag måste sova tidigt eftersom att det är skola imorgon, och på tal om imorgon så ska jag och mamma åka ut till kungens kurva, zoovaruhus besök zoos hemsida här , och kanske köpa en hamster bur, får se om vi ska vänta... men vi ska i allafall kolla, gud nu blir allting verkligt, liksom först jag får en underbar design som ökar min blogg glädje sen får jag en hamster som kommer underhålla mitt liv, sen ska jag träffa Ebba som kommer göra så att jag får gott sammvete, ja det är väll underbart?

Jag känner massor av kompisar som har bloggar, som gärna vill få fler läsare (även fast dom redan har många), så om du har tid besök dom, dom är riktigt bra : ellens,filippas, cassandras och sist ebbas underbara blogg.. ja nu har ni lite att kolla på...
Ska tappa i ett varmt bubbelbad, och tvätta håret,
ha en fortsatt trevlig söndag kväll, godnatt

ojojoj

Hej och godmorgon, jag vaknade för tio minuter sen, haha lite seg, men jag var uppe rätt så sent igår kväll så aja...
Jag ser också på statestiken att jag har massor av besökare redan innan elva? -det är super kul för mig...
Jo dettta blir ett kort inlägg, eftersom jag ska göra frukost innan jag svälter,så jag bloggar mycket mer efter det..
Men ha det så bra än så länge så ses vi om ca 30 min igen!



Melodifestivalen

Hej sitter nu och ser på melodifestivalen, jag tycker ABSOLUT ingen är bra, men det är kul att se en lördag kväll, en tråkig lördag kväll menar jag...
Bloggar inge mer ikväll, sovgott bloggar mer imorgon puss & kram


träning

Hej, när pappa kom hem från en promenad kl.17.00 sa han -på med tennis grejerna, ja då skulle vi spela tennis, det gick super bra för mig, jag är nöjd och stolt över mig själv!
Jag kommer sova väldigt gott inatt...
Ska göra i ordning en macka innan maten eftersom att jag inte har ätit någon lunch och så har jag ju tränat och ja "magen kurrar".....
Pappa och Caroline håller på att göra i ordning middagen det blir brockoli soppa, har aldrig smakat det förrut så det blir spännande att prova på något nytt.
Nej nu ska jag inte prata så mycket mer... jag ska hoppa in i duchen och tvätta mig
Ciao, kanske bloggar mer senare...

hemlighet

Hej igen, inte alls länge sen, haha, men jag tänkte bara berätta en liten hemlighet, som jag tror att några vet svaret på -Vart jag gör mina bilder till ett colage, -jag använder www.picnik.com, denna sidan är super lätt att lära sig och även super bra! Ja så nu vet ni det, ibland använder jag även picasa 3, men det är inte alla som har det men det är också super bra men inte lika lätt att lära sig -enligt mig så skulle jag rekommendera picnik hellre, men gör som du själv vill, man kan ju alltid prova båda?
Vad tycker ni är bäst & lättast -kommentera

nu så

Hej, det åkte aldrig till hamsterbutiken, men jag och mamma åker dit på måndag, längtar efter att få se den efter längtade buren!
och med det vill jag säga att jag hinner lägga upp bak bilderna från idag.
Bilderna är på mig, Cassandra och självklart muffinsarna! Bloggar mer senare..
Ha det super bra så länge, bak pussar / Astrid


Bakning!

Hej, jag stack ju till stallet imorse, eftersom att jag skulle träffa cassandra där www.seeyoulateralligator.blogg.se
Sen gick vi hem till mig, och bakade, det blev muffins, smeten var super god, men själva muffinsarna var lite "torra"...
Men annars- MUMS,
lägger upp bilderna senare, eftersom vi troligtvis ska åka till IKEA snart...
Puss och kram som sagt var bilderna kommer senare.

hamsternörd

Hej, lite sent inlägg men jaja det är ju ändå helg?
Ja som ni vet så pratar ju jag om att skaffa hamster men det är även nackdelar i det, - hamstern kan få sjukdommar som loppor, hudproblem, ja det mesta, det gjorde mig lite orolig? Men jag tror nog att det ska gå bra!
Tänkte bara säga att jag var inne på en super bra sida som heter www.Zoovaruhus.se den är super, för att där har dom jätte fina nya hamster burar för otroligt billiga priser?
Jag ska sova om ca en timme eftersom jag ska upp lite tidigare imorgon (bakning)
Jag vill att ni kommenterar vilken bur som är snyggast alla kostar runt 200-300, kommentera, kommentera,kommentera!
Bloggar inge mer idag, godnatt puss & kram

Detta är då burarna
      

segaråttor

hej, jag vet att jag har varit väldigt seg med bloggningen, men jag har som sagt var har jag haft fullt upp. Jag har nu kommit hem från stallet jag red en liten ponny som heter Russin, ortoligt gullig, men lite pigg, vilket är super. Jag skulle igentligen sova hos Amanda med Anna men Amandas mamma var sjuk, så då skulle vi typ sova hos Anna men Annas mamma skulle åka till Afrika, och sånt .... så ja det blev ju väldigt lyckat får man säja? Så ikväll blir det bara en lugn och mysig kväll med pappa. Vilket också är super!
Ska snart hoppa in i duchen och ducha sen ska jag typ gå och köpa godis... men jag får se, om jag orkar haha..
Sen ska jag sova rätt så tidigt eftersom att kl.11.30 ska jag möta Cassandra i stallet, för sen ska vi ta bussen hem till mig och baka, vad vet jag inte riktigt men fina bakbilder kommer flyga upp lite senare imorgon...
Jo juste glöm inte att läsa Cassandras fina blogg www.seeyoulateralligator.se

Ska hoppa in i duchen nu, puss och kram


Söta lilla Russin.

yeah

Hej, lite sent att blogga, jag har haft fullt upp,
Idag så var jag med Anna,Amanda,Michaela och Estelle.... Vi hade jätte kul.
Sen gick jag och Estelle hem, eftersom vi bor nära varandra, detta blir kort inlägg men jag har bestämmt att om två veckor så ska jag blogga mycket mer och mycket längre inlägg, men det är två veckor kvar.... Aja nu ska jag mysa med familjen, ha det super så kanske jag hinner med att blogga mer senare

nej

Gud jag är inte på blogg humör idag, bloggar mer imorgon sovgott

18.30 - välkommen

hinner inte blogga just nu bloggar ca 18.30 igen


en liten bild på lilla mig

god morgon

God morgon allihopa, detta blir ett super kort inlägg eftersom jag ska till skolan så puss & kram


FILM

Hej jag har nyss sett klart -Den rätta för Rosing, det är jätte kul att få se killarna dom är ju så roliga, och skömmer ut sig själva?
Nu är det iallafall paus i Desperate HouseWieves, säsongsstart, än så länge är det lika bra som alltid..
Ska se klart det (slutar kl.22.00)
sen ska jag sova, Godnatt /Astrid


Mums Mums

Hej, kom precis hem från ridningen, idag red jag en ponny som heter Chenny, det gick OK, hon är väldigt svår om man säger så...
Iallafall, så efter ridningen gick Maja & jag till pris extra, maja köpte Mums Mums haha jätte kul!

Sen så tog vi bussen hem, och nu är jag hemma, jag sitter och kollar Kungsberget lift system, eftersom vi ska dit nästa onsdag det ska bli super kul...
Jo juste då kommer jag inte heller blogga, eftersom att bussen går kl.07.00 från skolan....
Så det var nog allt, bloggar lite mera senare ikväll,
/ Astrid

en liten bild från buss hållplatsen,(klicka för att få större bild)

 
           


Kort kort

Hej, jag hinner bara skriva ett kort inlägg nu eftersom att jag ska till stallet och rida, bloggar efter ridningen, puss & kram

äntligen så fick jag in en bild.

Hej, jag gick upp kl.06.30 idag *suck* men jag skulle duscha eftersom jag inte hann med det igår.
Nu är jag i allafall ren,vilket är jätte skönt. Ingen är säkert uppe vid den här tiden, eller ?
jag sitter nu och äter frukost, idag blev det yougurt med cornflakes, och en frukt.... En bra start på en bra dag?
Iallfall nu ska jag inte babbla mer, jag ska bara meddela att jag ska ju rida idag som vanligt, så jag kanske hinner blogga innan, men jag vet inte...
Men, ni får ha det så super bra och hoppas ni får en fin dag,

/astrid

Förlåt för den fula bilden, men jag såg bara så ny vaken ut,
ni får en bättre bild senare ikväll. iallafall, detta är mitt korta hår, -efter klippningen..


SOVGOTT

SOVGOTT GLÖMDE JAG ATT SÄGA..

felfelfelfel.....

Hej, åt middag för ett tag sen, det blev kyckling med bulgur, jätte gott, och inte nog  med det, så fanns det kladd kaka jag höll på att dö av lyckan eftersom jag inte ätit sött på 2-3 veckor, det är svårt men men haha!
ska sitta på datorn ett tag till sen ska jag nog sova tror jag,,, men jag orkar inte blogga ikväll i allafall,, tänkte bara meddela en viktig sak, jag skrev i ett inlägg att jag klippt raklugg men jag skrev fel, jag klippte mittbena, bara så att alla  vet det..
Men jag ska ta ett bad nu så
Ciao
/Astrid

back with good news and bad..

Hej!
Igår kom jag hem från Åre, jag och kompisar har haft det sjukt roligt....
I allafall, så har jag och min familj beslutat att jag ska få en hamster, roligt va?
Idag skulle ju jag vara i stallet men jag hann inte riktigt med, tyvärr.

Sitter nu och pluggar, och letar hamster bur ( www.blocket.se ) super sida...!
Iallafall, nu har ni hört alla bra nyheter, men tyvärr har jag en mindre bra,,,,
- jag kommer blogga varannan vecka,, ah, faktiskt, för att min mammas dator är trasig, men jag kommer göra ett schema som kommer se ut så här        Tisdag :       onsdag:      torsdag:   fredag:    lördag:  söndag:
och där i mellan kommer jag berätta om den dagen, det viktigaste vill säga, men denna vecka är jag som tur hos pappa så det blir bloggande hela veckan,
Bra va?
aja bloggar mer senare, jo juste, jag har saknat er läsare!
Sköt om er så länge....

RSS 2.0