morgon inlägg

Godmorgon bloggen! Nu medans ni ligger och snarkar i era sänger så är jag uppe och har packat ska ju till mormor & morfar idag, men jag vaknade extra tidigt så jag lägger in ett sista inlägg så ni har något att läsa när ni har vaknat!
Nej nu ska jag kolla runt lite på facebook, ha det bra ses på lördag next week, take care!

XoXo //


BORTA & DESIGN

Hej bloggen !

Jag har varit i skärgården och har massor av bilder, men jag har ju varit ute i solen så länge så jag är så bränd och har gjort illa nacken, när jag gjorde en volt på studsmattan (landade fel) ajajaj!
Så jag är inte på värsta ladda upp bilder humöret haha, och jag ska gå upp klockan 7 imorgon eftersom jag ska till mormor & morfar, så jag ska vara hos mina kusiner klockan typ 10 (TIDIGT )
sen så kommer jag hem på lördag next week!

juste alla har sett min fina nya design va?! Jag är kär, och den enda jag ska tacka är gulligaste Vega! läs hennes blogg, namnet vega är länkat så tryck på VEGA! haha!
Tack en en gång! lämna gärna en kommentar om vad du tycker om designen!

NEJ NU SKA JAG PACKA! VI SES PÅ LÖRDAG NEXT WEEK, PUSS TAKE CARE! <3

okej två bilder kan ni få då! haha, från landet
hos våra kompisar!



URSÄKTA FÖR ATT BLOGGEN ÄR KNASIG, KOM TILLBAKA CA 22.10 SÅ SKA DU FÅ SE EN FIN BLOGG!

-


skärgården!

NU DRAR JAG TILL VÅRA KOMPISARI SKÄRGÅRDEN, HA DET BRA SES IMORGON, NJUT AV DENNA LÅT MEDANS JAG ÄR BORTA, PUSS & KRAM


allt på samma gång!

Hej, länge sen! Igår var jag på Picknik med Lottie, sen så var jag bara hemma med Carro (tjejkväll) vi åt först på ciao ciao (stavning?!) sen så gick vi till 7 eleven och  köpte godis, sen så såg vi I taket lyser stjärnorna för andra gången, men Carro hade aldrig sett den så hon satt och grät hela filmen haha! *snyft*!

Imorse så ringde Lottie och hon berättade att michael jackson var död, jag ba WHAT?!, -gud så hemskt, jag var inte ett stort fann av Michael men  jag gillade hans låtar, usch så hemskt, läs mer om det som hänt här (länk), han fick typ hjärt stillestånd- nej nu ska jag  inte skriva om mer sorgliga saker, jag tänkte bara berätta att runt 3 idag åker vi ut till våra vänner och ska sola och bada och åka båt och sen sover vi över där, så jag bloggar senare imorgon (om jag orkar) och sen nu på söndag åker jag till Boden, så jag kan inte blogga då,, men jag kommer tillbaka på lördag, ne nu ska jag hoppa in i duchen och tvätta håret -BEHÖVS- så puss & kram slemiga barn...
R.I.P MICHAEL JACKSON!

här


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

Ja jag kommer nu skriva svar på alla era frågor <3

Postat av: fillii såklart! <333

hmm, va ska man hotta på...? hur va det på ridlägret??

2009-06-23 @ 19:57:11
URL:
http://fillii.blogg.se/   - jo tack Filli, det var toppen hade en underbar häst som hette Penny och träffa många nya vänner!

postat av:Klara
Ska det bli kul att börja i franskaskolan? 2009-06-23 @ 20:41:32
URL:
http://soeurs.blogg.se/ Postat - ja det ska bli rätt så kul, jag är extremt nervös, men om jag är med dig,Matilda & Paula i början så kommer nog allt bli bra!


Postat av: Klara

vilken blogg är din favorit blogg förutom din egen?

2009-06-23 @ 20:44:11
URL:
http://soeurs.blogg.se/ -Favorit blogg, det är väl makeupbox.blogg.se (Vega) och din såklart!

Postat av: F A Y E H E N R Y

hur lång är du?
hur mkt väger du?
vad är ditt favorit djur?
vad är ditt hela namn?

2009-06-23 @ 21:29:39 -Haha nu kommer dom personliga frågorna Faye Faye Faye haha.... jag är 1,54 m , jag väger 40 kg (tjockis) mitt favorit djur är Katt & häst, och hela mitt namn Astrid Linnea Anderson Lund!

Postat av: Paula

svar : Roligt att du ska börja i Franska ! Vadå låtsassystrar ? Asså vi är ju bästisar så vi kanske bara skämta eller nåt sånt?... (om du menar jag och Thomasine?)
Fråga : Har du några djur ?

2009-06-24 @ 09:07:03
URL:
http://paulathomasine.blogg.se/  -Haha nej allt var till Thomasine Paula! haha, ja jag har ett djur, en dvärg hamster vid namn Iris!

Postat av: lottie

Vad ser du fram emot mest med att börja i franska?
Det vad min fråga :)

2009-06-24 @ 10:38:09
URL:
http://lottiesvardag.blogg.se/  - Vad jag ser fram emot mest , hmm,,, kanske att få vara med Klara, Matilda och Paula <3

Postat av: anna såklart =) xoxo

har du pojkvän?
vadär ditt favoritintresse?
vem hatar du mest i hela världen?

2009-06-24 @ 17:26:11
URL:
http://annaspineapple.blogg.se/ - Anna, du vet att jag inte har en kille men jag är ju på G, du vet med vem med du är tyst om det haha!, Favorit intresse rida? Vem jag hatar mest i hela världen - Richard heter han, kommer ihåg från dagis då han ville hänga mej med ett hopprep, och stoppa grus i munnen på mej, puttade mej, men jag hade 2 hjältar som slog till honom varje gång dom gjorde något THAHAH! -gamla minnen - love you Anna Bitch <3

Postat av:

Vad ska du göra i sommar?

2009-06-24 @ 20:02:47 -Igentligen borde jag ej svara eftersom denna kommentar saknar namn....men jah är snäll, jag har varit på ett ridläger redan, sen ska jag åka till Boden ligger i Norbotten där hela släkten bor, sen ska jag till Båstad (under båstad veckan) sen ska jag till Kreta (Grekland) sen ska jag åka ut till min gudfar (han har en massa hästar) åka ut till han och rida!

Postat av: Ellen

Vad är det roligaste du har åkt på Grönan? XD

2009-06-24 @ 20:03:42 -Extreme,Kattapulten och Pop Expressen är beroende frammkallande jue haha!

Postat av: Ellen

hur länge har du haft din blogg? :O

2009-06-24 @ 20:04:39 -Vet ej riktigt haha, men sen Januari tror jag så sen får du räkna ut allt själv lilla fjortis Ellen!

Postat av: Ellen

Vilken var den första bloggen du läste (inte din egen) Om du kommer ihåg? XD Iallafall en av de första

2009-06-24 @ 20:05:49 -Blondinbella var den första, det var när min syster visade bloggen för mig, och då ville jag också börja blogga, och då fick jag hjälp av söta Cassandra med att göra en blogg design -tack en en gång cassih- <3

Postat av: Paula

Är det här din första blogg eller har du haft en innan denna ?

2009-06-24 @ 20:09:27
URL:
http://paulathomasine.blogg.se/ -Detta är faktiskt min andra blogg jag hade en när jag gick i 4:n skratta inte nu men det hette glassigast.blogg.se haha, vet ej om den finns kvar, men där var jag så töntig skrev t.ex idag har jag druckit Redbull! usch jag skäms thahah!

Ja nu har ni fått svar på era frågor! tack för alla som frågade, ni betyder mycket, blir inge mer inlägg för ikväll bloggar mer imorgon puss & kram

DAGENS LÅT



LÅTEN HETER PARAPAPAPA - den är så härlig så lyssna verkligen!

new day!

Godmorgon allihopa ♥ !

Har ni sovit gott? Idag så vet jag inte riktigt än vad jag ska göra men jag ska väl ragga upp någon kompis och gå ut lite i det underbara vädret! Funderar faktiskt på att ringa Michaela och fråga en sak om hennes land, om man är trevlig kanske man får följa med hoppas på det bästa!
Jaja, igår blev det ju inge riktigt inlägg utan bara frågestunden här är en länkling direkt till kommentarerna så du kan skriva en fråga direkt skriv gärna flera frågor men gör det då i samma kommentar klicka
här!
Igår så var jag ju även och spelade tennis och åt middag med Lottie hemma hos mig, aja här kommer bilderna först från tennisen sen från middagen hos mig, se och njut! bara en bild från tennisen.. juste alla bilder tagna från Lottie!




vi sköt så hårt så att en boll fastnade i nätet.



Lilla jag på balkongen



Lilla Lottie på balkongen.



Lottie drack & sen börja as skratta hahaha!

NU ÄR DET DAGS FÖR.....♥



Juste, ni läste rätt, det är dags för FRÅGESTUND!, reglerna är enkla, inga dumma frågor eller personliga, endast seriösa frågor besvaras... När jag har fått minst 12 frågor så svarar jag :) ♥

Design

Hej alla bloggläsare, för ca 1 timma sen så var jag och Lottie och spelade tennis på tennisstadion, vi hade några killar brevid oss som spelade typ *seriöst* och jag och Lottie sköt in bollar dit hela tiden så dom blev as arga thaha!
Sen efter ett tag typ 45 min så gick vi hem till Lottie och fixade med blogg designen, och ja nu är jag så nöjd man kan bli, har ni en åsikt?
Nu är Lottie och duchar så jag passade på att skriva ett litet inlägg, efter hon har duchat ska vi gå hem till mig för Lottie ska äta hos mig, vi ska grilla korv och kött, MUMS! Nej nu ska jag kolla lite saker på facebook,  så ha det bra puss ! -Bloggar senare, juste bilderna från tennisen kommer senare ikväll-

long time ago, & tennis

Hej bloggen eller ja hej alla läsare kanske man ska säga?, En lång blogg paus men det kan jag lova att jag behövde!

Idag så vaknade jag 9.00 -gud så tidigt säger jag haha, sen så har jag bara varit hemma och sett på film, och sen typ klockan 12 eller nåt så ringde port telefonen, fattar ni hur rädd jag blir, ingen jag känner eller som jag vet ska komma ringer på så jag ringer pappa direkt och bara -PAPPA nån har ringt på port telefonen vad ska jag göra?! -Lugn det är killen som ska komma med ostarna från Frankrike! jag slänger mig på porttelefonen (kanske gått 1 min) -HALLÅ NÅN DÄR skriker jag och hoppas att personen är kvar men -nej , Ooops haha, och vi som skulle ha gäster ikväll typ ost och vin och sånt, så vi får osten imorgon iallafall, bättre sent än aldrig eller?

Nu ska jag och Lottie åka och spela tennis och kommer tillbaka senare! Ha det bra puss & kram slemiga barn! -kom på den nyss! HAHA


gästbloggar

Hej! Lottie här nu.
Förlåt designen just nu, jag ska fixa det strax, så ni vet. :)

NI VANN BITCHES!

Okej bitches ni vann, jag börjar blogga igen, men om jag ska det ska ni kommentera mycket!
Igår så var det skolavslutning gud så skönt, men gissa hur mycket jag grät eftersom att jag ska byta skola nu efter sommaren, Estelle,jag och Michaela stog och kramades i säkert fem minuter, Men man måste ju tänka på den ljusa sidan det är sommar och jag ska börja i Franska skolan och skaffa nya vänner, kuligt!
Just nu sitter jag hemma och är sjuk, förkyld, måste verkligen bli frisk eftersom att på fredag så ska jag och Hedda M och Hedda K på ridläger, gud kan knappt bärga mej!
sen imorgon är det ju också Rebecka's tjejmiddag myyyyssiiiiggttt,, så jag har många bra skäl till att bli frisk!
Juste igår var jag och Mikka på grönan, där mötte vi upp Ella,Anna,Rebecka och Amanda, så där sprang vi runt och hälsade på folk, och bråkade med fjortisar åt alla håll!, Gud grönan börjar ju bli värsta fjortis nästet, så fort man råkar komma åt nån så får man ett -Vad f*n gör du din lilla tönt?!
Så hur trevliga är egentligen sveska folket, om några år kan man säkert inte ens titta på nån?
Fast det är ju grymt kul att reta alla otrevliga, t.ex. igår sa nån till Mikka -sluta puttas!
jag: Men gud hon råkade?!
fjortisarna: men hon rör mig? det är störande
jag:men gud sluta bete er som dom grovaste fjortisarna i stockholm
fjortisarna:URSÄKTA VAD SA DU?
jag : FJORTIS!
fjortisarna: vafan säger du unge?!
jag: skaffa finnkräm det behövs
sen så skulle vi hoppa in i Pop Expressens vagnar! HAHA!
PINSAMT SÄGER JAG!
nej nu ska jag bädda ner mig i sängen och se på Nim's Island för 103856353 gången
ADIOS AMIGOS


RSS 2.0