JA!- ELLER -NEJ!

Hej, 71 kommenarer Wow, jo har fått massor av mejl att jag ska börja blogga, men om jag ska göra det vill jag ha fem kommentarer på varje nytt inlägg deal?, om ni går med på det skriv JA!

inge mer blogging

nu har ni retat upp mig, kommenterar inte ni bloggar inte jag!

tröjor

Hej bloggen, vet ni vad jag har suttit och gjort senaste timmen , jo en t-shirt till pappa och en hoddtröja till mig,hittade det på en hemsida, dom kommer flygande i min revlåda om ca två dagar då blir det premiär för tröjorna, kan inte lägg ut en bild nu men när jag fått den ska ni få se den, ha det bra puss & kram

35/37

Hej alla läsare, idag var min dag väldigt skön vi hade ju som sagt No prov och jag och Michaela fick 35/37 -gud så vi är bra?!
Sen gjorde jag klart min Amerikanska grytlapp, den blev super fin lägger upp en bild senare....
Efter alla lektioner hade vi idrott, och sen slutade vi, underbar dag eller?
Just nu sitter jag och Michaela hemma hos henne och ska snart spela wii, kul som alltid, men nu måste jag gå puss & kram i know you love me!

prov

Hej idag hade jag geografi prov, det känndes jätte bra, jag tror att jag kommer få 105/105 hoppas verkligen verkligen verkligen det, Efter skolan så gick jag till stallet och red en ponny som heter Paaris, han är hur jobbig som helst så gissa hur trött jag var när jag kom hem?
Aja, min statestik börjar höjas igen tro mig eller ej men när jag gick in på bloggen klockan sju imorse så stog den på 27 och klockan var sju, vill ni veta hur många jag har nu.... jo 127 unika besökare , gud så bra, jätte nöjd, tack alla läsare!
Nu sitter jag och väntar på att Desperate ska börja, jag underhåller mig via picasa, haha här kommer två exempel som jag håller på med....puss & kram


det jag har gjort på första bilden är :
gjort lite skugga, fukos på en sak, sidan runtom suddig
det jag har gjort på andra bilden är:
skugga, mörkare, kontrast och skärpa,
jag använder picasa 3, ingen av dom blev så fina, men desperate börjar om
tio minuter ... puss

underbart

Godmorgon bloggen, nu sitter jag och går igeonom mitt Europa prov *gäsp* men jag lyssnar på en tjej som heter Julia (länk), hittade henne på en youtube länk på en annan blogg och jag är fullständigt besatt av hennes undrbara röst, hon borde verkligen typ söka till idol eller talang, jag tror hon kan gå långt vad tror ni?


underbar eller?

goodnight!

SKA SOVA NU, IMORGON ÄR DET PROV, SÅ JAG SKA SOVA EXTRA LÄNGE OCH ÄVEN ÄTA EN GOD FRUKOST, SOVGOTT

f*ck

Hej allihopa, nu är jag så grymt arg, ni kommenterar inte ni läser inte? vill säga två viktiga saker går du in på min blogg så ska du kommentera annars är du inte välkommen, andra saken om det inte blir mer kommentarer eller läsare så stänger jag ner bloggen, ja jag är seriös! Så erat val tills på onsdag då ska jag ha ungefär 20 kommentarer i varje inlägg eller ja -om ni vill ha kvar bloggen såklart, om det är något som ni vill att jag ska göra så kommentera, är det något ni undrar kommentera, är det något du stör dig på kommentera, är det bara något snällt kommentera , kommentera i alla läget deal? -good
onsdag 20 kommentarer, och glöm inte kommenterar du inte min blogg är du heller inte välkommen :)

kamera lover

Hej alla söta läsare, nu sitter jag här och läser bloggar, och kollar på en Kamera som kanske ska bli min till sommar, jag tycker den verkar jätte bra, den är liten och systemkamera, kan man önska sig någonting bättre, eftersom att jag ska bli fotograf när jag blir äldre så är det lika bra att avslöja alla mina hemligheter om fotografering, först så fotar jag ungefär 150 bilder per vecka, om jag nu kollar på bilder på mobilkameran står det -3115, ja inte så dåligt, om man kollar på min digital kamera så kan jag bara säga en sak -minnet fullt, haha,och det roligaste att fota är växter, och alltid lika kul att fota fina bilder på min hamster, som igår var min söta hamster inringad av Victoria's secret saker haha!
Aja, nu vet ni det, om ni undrar varför jag vill ha den till i sommar är för att jag ska på massor av ridläger och vill fota hästar, och det andra är att jag och pappa ska till Torekov, och där vill jag fota när min syster fyller 18 (grattis i förskott)
och den sista är att jag villl fota från Kreta, aja nu ska jag äta, ha det bra bloggar igen kl.21.00,
puss & kram


Kameran jag vill ha


mobilen och mobilkameran som jag har


digital kameran som jag har

R.I.P

Hej bloggen! Nu är jag här igen, fast som ni vet är jag bara här den här veckan sen drar jag till min mamma som vanligt aja, tillbaka till verkligheten...

I helgen så var jag på landet, det var super kul, tills vi skulle gå till lammungarna-japp, ni läste rätt vi har små söta lamm, det är ju såklart kul, men en rätt så stor lammunge hade dött när jag och Klara N, det började med att vi skulle gå dit och bara mysa med dom, men då ropade Klara
- H A H A H A , gud så roligt den sover hahaha! 
(jag) -Men gud Klara den är ju död?!
(klara) -nej skojar du, (och så bakade hon och höll för ögonen),
(jag) - jag är ju inte rädd för typ nåt, så jag bara kutade fram och började skaka på den, och puttade och ja det mesta,...
(Klara) - nej jag vågar inte kolla!
(jag) -jag tar upp mobilen och trycker på Patrik Norman, min mammas kille som äger lammen, och då låter det så här:
(jag) -PATRIK EN LAMMUNGE HAR DÖTT!
(Patrik)- nej, har ni försökt att väcka den?

(jag)-ja men skynda er upp!!!!!!!

Patrik lägger på och 3 minuter senare kommer bilen, då springer han in och lyfter upp lammet som satt fast med huvudet i krubban (kvävts), han lyfte upp den oh gud, har nog aldrig sett något så hemskt, helt platt, blod pumpade ut från näsan och munnen, nej usch!

sen så tog patrik den i en påse, och nu ska lilla bebisen få flyga upp till himmlen via eld, haha lät hemskt,, (bild kommer längre ner),.

Aja nu ska jag inte prata mer om den helgen, nej nej.... Idag så var jag i skolan, vi hade ute gympa första gången på termin, brr gud så kallt, vi hade brännboll, som ni förmodligen inte vet är jag den absolut sämsta brännbolls spelare, jag kan inte ens nudda bollen, haha! aja,,,,

Nu är jag med Estelle, så .....
ha det bra älskar er puss & kram


Jag

R.I.P Bertil, ja namnet är underbart -ingen kommentar!

En jätte fin bild jag tog på ett litet lamm igår,


godmorgon

Godmorgon, gud vilket tråkigt väder, men det blir nog bättre snart haha, just nu sitter jag och äter frukost, ska gå till skolan idag som vanligt, efter det ska jag hem till mamma, vilket betyder -detta är sista inlägget av den här veckan- ha det bra, puss & kram

50 unika

Hej bloggen, klockan är rätt så mycket, men medans badvattnet fylls så passade jag på att få in ett sista inlägg,,,
Har en sak att säga bloggen, om jag kommer upp runt 40-60 besökare om dagen så kommer jag blogga mer och mer, och ha en massa roliga tävlingar, vad sägs om det, så det är upp till er, man kan t.ex. skriva till sina kompisar på kanske msn,facebook, eller ja vad som helst, typ -glömm inte att kolla yeas.blogg.se- skulle vara super kul om man hade en blogg som många läste, aja från och med måndag nästa vecka ska vi ligga runt 50 unika, eller?
GOOD GOOD, sovgott, puss & kram

YEAS ÄR TILLBAKA

Hej alla söta blogg läsare! Jag vet att det blev en rätt så lång paus, men tro mig, det behövdes, och nu kommer jag köra på som vanligt igen! Eller kanske inte än,eftersom att imorgon ska jag till min mamma, och som ni vet finns det ingen dator där, men nästa måndag har ni något att längta efter!

Min dag idag började med att jag sov till Tolv, då ringde Ebba och frågade om jag kunde komma till Grönan, men självklart fick jag inte gå dit, men då så bestämmde vi att vi skulle ses vid Djurgårdsbron -kvart i ett-....Sen så cyklade vi till ett ute fik, där jag köpte glass och hallonsoda, mums, nu är det verkligen sommar!, Sen så gick vi igenom alla gamla bilder från sommar 08 (på mobilerna) och vi höll på att skratta ihjäl oss!
Aja sen cyklade vi till Rosendal, där var vi i parken, haha jätte roligt och mysigt! Sen cyklade vi hem till mig och fixade den här snygga designen, visst blev den underbart fin, skriv gärna en kommentar om din åsikt!
och för ungefär tio minuter sen, gick Ebba, så nu ska jag äta middag, se på Wipeout, och ha en härlig söndags kväll.
Hur har eran dag varit?
Ha det bäst, puss & kram,

Bilder från dagen:


Snyggaste Ebba vid Rosendal.


Laborinten som aldrig tog slut!


Bästa gungan och bästa Ebba


Ebba skaffade sig en kompis,som aldrig ville släppa taget om Ebba! HAHA


Och sist men inte minst, en fin bild på söta mig!

RSS 2.0