blogg paus

Hej, nu behöver jag en liten blogg paus, är tillbaka kanske måndag eller något, puss & kram och ta  hand om er!

shoppa loss!

Hejsan bloggen, nu ska jag bara skriva kort, eftersom att jag ska hoppa i ett varmt bad,,, Idag efter skolan så mötte jag pappa vid Normalmstorg, där gick vi in på Zara, hittade ingenting bra där tyvärr,, sen gick vi till h&m hittade ingenting bra där tyvärr,,, haha,, nej men efter vi har gått in i ett par butiker gick vi till Gina Tricot, det var där pengarna fick ett nytt hem haha, jag köpte en vit,kort klänning (lite genomskinlig) så att den ska jag använda någon gång när vi går till stranden i Grekland, (man har ju självklart bikini under),
sen köpte jag en jätte cool t-shirt med något tryck på, lägger ut bilderna imorgon, ska bada nu puss & kram 

design

hej, har ni sett min fina design och vet ni den är gjord av ....... Astrid, haha mig själv, fin va?
Den är inte riktigt klar eftersom det lila på menyn och text ska bli helt svart, men det fixar jag imorgon (måndag), så imorgon så är den helt klar! men hittils är jag jätte nöjd, vad tycker ni?
Aja nu ska jag mysa ner mig i soffan, puss & kram och Godnatt


lång dag

Hejsan bloggen, idag har det varit en väldigt lång dag och jag ska försöka beskriva den på bästa sätt..
Först så mötte jag upp Lottie vid 7eleven, efter det gick vi till sveavägen, där gick vi in på Gina Tricot och prova massa fina saker, min dröm kläning, men den var en storlek för stor snyft!
provade solglasögon ja det mesta som går att prova?
Sen så började magarna kurra så vi gick till två olika fik, men alla dom var för dyra och inte mysiga, men det tredje - Waynes Coffe, där tog jag en chockladboll och färskpressad apelsin jouice, Lottie tog en browni, sen gick vi hem till mig och skulle gått utt med en hund i Lotties hus, men hunden var inte hemma, -bad!
Så när vi tänkte gå hem till mig så ringde Hedda K, och frågade om vi kunde komma till Humlegården, ja vi hade ju inget annat speciellt för oss? så dit gick vi och gungade på en jätte stor gunga super kul,tills man började att må illa haha!
Sen gick vi och köpte glass, sen gick jag hem,
och nu är jag hemma!
Det var  min trevliga dag, vad har ni gjort idag?
Ha det bra puss & kram

här kommer lite bilder.

Min drömkläning, svart nere vit uppe,


Lotties lite för stora byxor?


glasögon haha!


jag & lottie


det fanns även en hel skål med marshmallows, mums!

Mitt fika


Lotties fika, (suddig)


Nu har ni fått ett par bilder, se och njut!

fika

Hej, nu ska jag gå och möta Lottie, sen ska vi gå på stan och fika, bloggar mer senare, tar bilder från idag, och ikväll blir det vidioinlägg!

tävling

hej, nu har jag precis vaknat, idag ska jag kanske spela tennis och sen bara ligga hemma och ta det lugnt, kanske ta ett varmt bad?
Aja tänkte bara meddela att jag är med i en tävling på denna blogg (länk), där kan man vinna ett present kort på h&m värdt 500 kr, det är väl alltid skönt att ha?
Aja nu är det bara att hålla tummarna, förresten ni kan ju anmäla er ni också, jag menar någon måste ju vinna?

Nu ska jag äta frukost puss & kram

ROBINSON

hej, nu är det reklam på Robinson, så då passade jag på att lägga in ett sista inlägg för ikväll, nu klockan nio ska jag se på ballar av stål , så jag kan inte se vem som åker ut, så snälla ni kan väl kommentera vem som åkte ut så jag har koll!
Aja nu börjar Robinson, puss & kram och sovgott!


presentkort!

hejsan blogg, tänkte bara skriva ett inlägg om gratis presentkort på skor, jag går aldrig på sånt, men jag provade för skojs skull, du kan få ett present kort för 200-300 på följande affärer : Nilson,Din sko,Jerns eller Bianco,hur du får detta present kort är lätt, du skickar en länk som du fått när du blivit medlem iallafall den skickar du till vem/vilka du vill, och om dom blir medlem tjänar du 10 poäng, grymt kul!
så bli medlem via denna länk anmäl er till
http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=7911 -för om kanske två-tre månader kommer jag lotta ut presentkort, den som då vinner får välja vilken affär den vill få presentkort på, men sånt pratar vi om senare, men bli medlem snälla!

nu ska jag se på Robinson puss & kram




vidioinlägg

vidioinlägg -OBS, BILDER FRÅN BION KOMMER SEN-


anonym -no no no!

Godmorgon allihopa, idag ska jag ju gå på BIO så det blir inge inlägg under dagen, jo tänkte berätta att två personer hade kommenterat mitt vidioinlägg, dom skrev att jag höll på för mycket med håret och att det var för tillgjort,, Tänkte bara säga till er som skrev det -skit i det ni, jag får ta på mitt skit snygga hår så jävla mycket jag vill?! och juste jag kommer kontakta er, (tro aldrig att ni kan vara anonym på internett) :p
aja ska gå nu, puss & kram
!

shoppa

Hej alla söta läsare, detta blir sista inlägget för ikväll, jag har nu suttit i soffan och ätit chips haha mums!
Men det går ju inget bra på TV:n, så jag ska nog sätta på en härlig film...
Just nu sitter jag och kollar på olika kläder som klänningar,skor och solglasögon, jag ska nog ta med pappa i helgen och shoppa haha...
här är klänningarna som jag vill ha till skolavslutningen..

gillar den första bilden mest, jo juste alla klänningar är
från
asos! -vilken tycker ni är snyggast?
  




vidioinlägg

här är mitt första vidioinlägg.. se & njut


låt

Hej söta läsare,,, nu är jag hemma från Filippa, vi har hoppat på studsmattan jätte kul haha!
sen tog jag bussen hem , och nu sitter jag här, tänkte bara säga att jag ska börja med vidioinlägg, så kanske redan ikväll så kanske det ploppar upp något, håll ögonen öppna

juste dagens låt blir:


Photo booth

hej, haft en härlig dag? jag har i allafall haft en riktigt skön dag,

just nu sitter jag hemma hos Filippa, och leker med photo booth, haha älskar det! inge mer bloggning jag måste ta fler bilder thahahah!
puss & kram älskar er läsare

har är några bilder hittils








fredag

Godmorgon.

Idag är det fredag gud så skönt, älskar verkligen fredagar, inte för att vi slutar 12.40 utan för att man vet att det inte är skol dagen efter så man kan vara uppe hur länge man vill och sova hur länge man vill, nej gud så skönt!
nu måste jag gå, frukosten ropar så puss&kram

sovgott

Hejsan bloggen, snart får jag en ny design kul va? aja ska gå ut och mysa ner mig i soffan ha det bra och juste sovgott!

den här bilden ska b.l.a vara med i den nya designen,
den är riktigt sommrig





skola

Hej! Idag har jag varit i skolan som vanligt, på hemkunskapen så började vi lektionen med att Eva (våran lärare inom hemkunskap) -ja idag ska ni jobba extra bra eftersom att idag ska jag skriva omdömmen om alla, precis innan hon berättat det så sa Michaela -Fy vad det luktar illa har inne! haha ja bästa sättet att börja lektionen med GO MICHAELA!
Hahah, jag och Linn jobbade som vanligt tillsammans, och den här gången blev det -köttfärssoppa, rätt så gott faktiskt!

Aja efter skolan så gick Amanda,Anna,Estelle,Michaela och Rebecka med hem till mig, vi skulle övat på dansen men vi orkade inte så vi körde -sanning eller konka, kul haha!
sen gick alla hem...
Och nu sitter jag här igen och bara letar efter personer som kan göra designer haha, om ni kan göra snygga designer är det bara att lägga in en kommentar
aja ha det så bra puss & kram

goodmoooorning

godmorgon, sovit gott?

Idag är en rätt så jobbig dag faktiskt rätt så mycket lektioner, men en sak som är väldigt skönt är hemkunskapen, så där får man vila innan nästa lektion haha!
Jo igår glömde jag berätta om min gymnastiklärare - OBS! vi hade vikarie - jo iallafall, vå körde någonslags hinderbanekull igår, och då när jag kullade en kille så rammlade han, då drar gympa lärarn tag i mig och ba -vad gör du?! förlåt det var inte meningen att du skulle göra illa dig Sebastian, gympa:nehhe´nehhe, varför har han gjort illa sig då rå? men jag råkade ju bara? phh! sen sa han det dummaste en lärare kan säga till en elev -Bitch, jag tro det eller ej, han sa att jag var en bitch och otrevlig och kaxig.. jag är bara så arg!
Haha aja helst sjukt, men ni får ha en super bra dag!
Puss & Kram!

dans!

hej, mår ni bra? själv mår jag toppen! Är med Amanda,Anna,Rebecka,Michaela och Estelle, och har övat inför talangjakten, som jag skrev för väldigt länge sen så skulle vi dansa till Michael Jackson, men nej... Så nu har vi bestämmt oss för single ladies -put a ring on it, den är underbar! dansen är nästan klar, filmerna visar alla förutom lilla Amanda eftersom att någon var tvungen att filma, den andra filmen är på Anna och Amanda när dom dansar till Shake that as for me, den är super rolig!
Aja ska öva en sista gång, många kramar eran dansös!
se och njut!

Gooooodmooorning!

Godmorgon allihopa!
Sovit gott? jag har sovit super bra! Jo ska inte blogga ett långt inlägg utan bara skriva att jag ska till skolan snart (första dagen efter lovet) jag är hemma runt tre antar jag, ta hand om er, hej så länge!


Plan B

Hej, har ni haft en bra dag? själv har jag haft en toppen dag, först duchade jag lite fort innan Estelle kom, då gick vi till H&M och Estelle lämnade tillbaka några kläder.. sen gick vi direkt till Östermalmstorg , där skulle vi fikat men det var fullt överallt, och ja plan B finns ju alltid -Mc donalds, haha, så ja, dit gick vi i allafall, sen efter det så gick vi till Humlegården och tog härliga sommar bilder, och för första gången det här året åt jag en isglass, känns så bra när det ilar i tänderna, det betyder ju sommar!
Sen gick jag hem och såg att klockan redan var tre, och jag skulle ta bussen klockan tjugo över, så ridkläderna flög på, sen gick jag till bussen....

Jag red Joker, han var super härlig, mjuk,lagom tempo, ja han var bäst haha!
Jaja nu kommer bilderna från idag, rätt så många, (bilderna är klickbara)

    


fika

hej tänkte bara säga att nu ska jag ut och möta Estelle, vi ska fika, ska bli jätte mysigt, tar bilder på vad vi åt,,, så jag ska börja knyta conversens,,, puss & kram

  

ledig

Godmorgon! Tror att nästan alla är i skolan, men som jag skrev i tidigare inlägget så har jag studiedag idag, vilket är skönt,, ska hoppa in i duchen en snabbis sen ska jag kanske träffa Estelle för det var så länge sen vi sågs...
Sen efter det är det slut på ledighet, då ska jag ta bussen till stallet och rida, ska bli jätte kul!

Aja nu ska jag ducha puss&kram skumbanan! haha

DESIGN FORT!

Design efterlyses, har verkligen ingen koll på hur man gör designer, men behöver verkligen en nu, eftersom att det är sommar och min färg och bilder är inte somriga -hör av er så fort som möjligt, detta gör du genom att kommentera -tack i förhand!

Åre

Hejsan allihopa! Har ni haft en bra vecka?, jag har haft en super härlig vecka i Åre, med jätte roliga personer allt var verkligen underbart!,,,
Vi hade ett eget hus där, som låg jätte nära backen vilket var mycket skönt!
Sen så har vi fått massor av godis, genom att Claes gick påskkärring haha han såg jätte söt, tog tyvärr ingen bild, men tro mig han var jätte söt!
Sen har vi även varit på utflykt för vi orkade inte med dom långa liftköarna, då begav vi oss upp till toppen (inte Åreskutan) utan någon annan topp, vi tolkade upp, det är en stor maskin som bar band bakom sig, så åker man bakom, som snöskidor istället för vattenskidor, sen såg vi en skylt där det stog -OFF PIST TILL HUSÅ- och ja, efter en minut var vi på väg, och det var bland det vackratse jag sett, bergen,snön,träden ja allt, för att åka till Huså var man tvungen att åka 1 mil, i början kanske 6 km, var det nerför, men dom sista km var det uppförsbackar och raksträcka, men det var ändå så vackert, vi stannade även och fikade på ett berg bland mossan och gräset (redan efter 7 km) ,,,
där tog jag jätte fina bilder med Klara Normans kamera men hon kan inte ladda upp dom, och jag hade inte med mig mobilen, så det blev inga bilder.....
Jaja, det var åre resan det, nej juste jag glömde att berätta att tåget vi tog gick kl. 16,00, och jag trodde att det skulle kännas som evigheter men nej, vi hade så kul, sprang fram & tillbaka på tåget, haha super kul och mysigt, när jag kom hem var jag helt slutkörd så jag gick och la mig med en gång... Ja det var Åre resan 

Idag så har jag bara legat i soffan och sett hela OC boxarna, haha älskar OC, finns inget bättre? klockan tickade och plötsligt var det 17.00 och då gick jag och mamma till coop och köpte massor av godis till Amanda, jag tror inte jag berättar det men min hamster Iris har bott hos Amanda medans jag var i Åre, så självklart så fick hon godis haha, när jag kom hem till Amanda, så sa jag bara -Wow! Iris har blivit större, ja det är klart hon kommer bli större men ja, jag har inte sett henne på ett tag så man blir ju alltid förvånad, men självklart var hon lika glad och snäll och bara flög upp i min hand, hon tyckte nog det var skönt att vara hemma igen, jag är i allafall glad att ha henne tillbaka, men en en gång -tack Amanda för hjälpen med lilla Iris-

Ja det var hela min vecka,,, nu har ni ju bara fått glada nyheter, jag har dock dåliga nyheter 
Om ni inte kommenterar eller läser min blogg, tippsar andra och sånt om min blogg, kommer jag kanske lägga ner bloggen, så bäst att ni gör det?
Nej nu ska jag gå och koka té, och vara uppe länge, eftersom att jag har studiedag imorgon så skönt!
Aja puss & kram, kom ihåg tippsa,läs & kommentera yeas.blogg.se !

wipeout

ja nu var Wipout slut.... Jo som jag sa imorgon ska jag åka ut till landet och sova där, men jag ska även åka till Åre, så jag kommer inte blogga något denna vecka, så puss & kram ses om en vecka


vilken

Hej, nu sitter jag och estelle i soffan och myser, och har precis sett klart på Desperate Housewives, undrar vilken vår andra film blir........

Filmmys

Godmorgon, jag vacknade nyss, då såg jag det dumma vädret, jag ringde Estelle som skulle spela golf, men jag gissade att dom skulle ställa in det när det var det här vädret, och ja jag hade faktiskt rätt, så jag och Estelle ska ha filmmys hemma hos mig och se gamla filmer typ Twilight,Bride Wars,Bedtimes stories och sånna roliga filmer!
och så ska vi ju självklart poppa popcorn haha!

Nej, nu ska jag äta frukost innan Estelle kommer!
Puss och kram...

tack Eloisa

Hej, har sett klart på Robinson, Varför åkte Erika ut tror ni ? jag tror att det var för att hon inte hjälpte laget tillräckligt, fast hon sa ju att hon bad om att bli utröstad men sånt vet man ju aldrig?

Imorgon ska jag inte sova så länge eftersom att alla dom här dagara har varit så fina, så jag hoppas att det blir en till fin så jag kan vara ute....
Funderar på att ringa Michaela eller Estelle.......

 Oj glömde att säga tack till Eloisa, för att hon kommenterade/tippsade om att Kenza visade hur man la ut vidio inlägg istället för länkar, så tack, och detta kan ni även göra om jag gör något som ni vet ett smartare sett att göra det på, så kommentera så blir jag super glad,
Nej, nu ska jag mysa ner mig i soffan , puss & kram och sovgott

låt


Teori

Hej igen, för ett tag sen kom jag hem från ridningen, eller nja ridning och ridning,, vi skulle ha teori, först tänkte jag gå hem men sen så stannade jag eftersom att alla andra stannade, och då frågade vi våran ridlärare -vad blir det för teori, då svarade hon löshoppning, (det är när man släpper en häst/ponny ute i ridhuset, och i ridhuset har man byggt upp hinder som hästen ska hoppa  -utan ryttare) .. så det blev jätte kul iallafall!

Ikväll ska jag bara vara hemma och äta middag med pappa och Klara, och sjävklart se Robinson, det är verkligen ett måste!
Så jag bloggar nog mera ikväll, puss & kram

Sova....

Hej! Har ni sovit gott, jag har sovit jätte gott, längtade verkligen efter att få sova ut riktigt länge, men kl.10.00 kom ju såklart pappa och väckte mig, aja någon annan dag kanske?

Nu ska jag snart åka till stallet och rida så puss & kram

hackare

Hej igen, nu är det paus på Talang 2009, gud jag älskar det haha, nej men idag var det faktiskt inte lika bra som vanligtvis?
Jo juste, jag tänkte bara säga att jag skulle söka på blondinbellas blogg och såg då att det var nera, detta har alltså några hackare gjort, detta gör mig bara så så så arg?, hur kan man vara så uttråkad att man tar bort bloggar?, tycker det verkligen är super töntigt,,,,, Det har gått rykten om att Blogg.se kanske också blir hackade, men man vet aldrig? men det märker ni nog om alla bloggar (www.blogg.se) skulle stänga ner, men då förstår ni varför bloggen inte är igång, nu när hackarna är på vifft så kan ingen blogg blogga säkert.... hoppas verkligen man tar tag i det! Det jobbigaste är ju för blondinbella hon känner miljoner på bloggen och allt hon skrivit bara försvunnit, nej nej nej usch och fy!

Nu börjar Talang 09 så hejdå, förresten detta är sista inlägget för ikväll, God natt allihopa, så bloggar jag direkt när jag vaknar imorgon (jag kan sova ett bra tag), men faktiskt inte för länge för imorgon är det ridning, oooohhh så kul, vi ska hoppa, jag ska hoppa en ponny som heter Troja, ska bli super kul, puss & kram

Liten bild, hittade ingen större


sommar stanna

Hejsan, idag var jag ju i skolan, och gud vad kort våran dag var, så här såg vårtat schema ut, Engelska,IKT,rast,göra våfflor,lunch, men lunchen struntade vi, eftersom att vi var mätta..
just våfflor, ja det gjorde vi i allafall, jag visspade grädden -duktig, och sen gjorde jag den finaste våfflan i klassen -duktig, ja jag kanske ska starta ett "våffel bakeri"?

Sen efter skolan gick jag,Anna,Rebecka,Amanda och Ella hem till mig, vi hälsade på lilla Iris, ovanligt pigg.. sen när vi tröttnade på det, så drog vi på oss solglasögonen och gick ut på min gård, gud så skönt och varmt det var, vi tog super härliga sommar bilder, gud varför ska jag till Åre nästa vecka, jag vill bara vara hemma, inte vara ute i den kalla snön, men den här gången så är vi ett jätte roligt gäng med super roliga människor, så ja, man längtar ju alltid!
Juste glömde att Anna fick ett sms från sin mamma där det stog :Vi ska se pappan till din nya vovve, hon bara skrek och skrek haha, ja det är sant, Anna ska få en Chihuahua, förstår ni vad kul, och jag ska självklart vara hundvakt om hon ska bort haha!
Nej nu ska jag inte babbla mer, bloggar kanske mer ikväll, jag menar det är ju fredag kväll?
Puss & Kram

Här är dom tre härligaste sommar bilderna på mig,
(förlåt att dom är så stora, men orkar inte göra mindre)







gjort!

Hejsan hejsan allihopa!
Nu är alla läxor klara, och jag har även hunnit med att äta middag och att bada!
detta blir också ett kort inlägg eftersom att jag ska gå och sova snart, eftersom att jag måste upp extra tidigt imorgon eftersom att jag ska till mamma på morgonen..
Så puss & Kram eran friskis

läxor

hejsan, Estelle kom för ett tag sen hem med massor av läxor -vilket betyder, inge mer bloggning just nu, så puss & kram

äntligen!

Hej ,
Har ni sovit gott? själv sov jag ut till klockan 10.00 skönt.. Det bästa är att jag är nästan helt frisk nu, min hals har inte alls lika ont  ... yeess!
Så det blir nog skola imorgon, men det blir ju bara skola en dag till, för nästa vecka är det ju påsklov? Gud så skönt, har ni fått några postkort från vänner då? -jag har faktiskt fått 8 kort, men inget ägg en? Men på lördag ska jag nog ut och handla påskägg till tjejerna, det är alltid lika gott.
Vädret är ju super fint idag, jag ska nog snart gå till min mamma och mata lilla Iris...

Juste igår blev jag super glad, min statistik har ju ökat jätte mycket, jag blir verkligen super glad, men kom ihåg att kommentera också.
Nej inte mer prat nu, nu ska jag upp och göra frukost.

Puss & Kram  ....nej inte eran sjukling, utan mera nästan frisk!

starke kocken

Hej på er!

Jag har nyss ätit middag (sent) det blev pasta, jag tänkte "guud så gott" och visst var det gott men otroligt,otroligt starkt haha höll på att dö, och så när jag har ont i halsen så ba yyeeeaaahh!
Men annars var den riktigt god!

Ja det var nog allt, nej juste glöm absolut inte att kolla älskade Vegas blogg (Länken är klickbar)

Puss & Kram eran sjukling!

vår?

Hej hej, min pappa kom nyss hem med nya halstabletter som är mycket bättre än dom förra.
Men pappa skulle inte stanna hemma länge han skulle ut och springa i detta sköna vår väder,
Gud jag vill verkligen gå ut, men jag får hålla mig till altanen.. Fast ja, jag kommer gå ut när jag och pappa ska gå och ge lilla Iris (min hamster) mat, så det är ju bra.. Då ska jag även hämta mina nya jeans -ni vet dom från Gina Tricot, för dom förra var inte min storlek, men nu så är dom rätt..
Tyvärr kommer jag nog inte komma till skolan imorgon, men på fredag kan det hända.....
Då kan jag inviga nya jeansen och vara med mina vänner, gud snälla förkylning försvinn, försvinn, försvinn......

Ska ut och lägga mig på altanen och njuta av det underbara vädret det blir nog skönt..
Puss & Kram eran sjukling!

Tog två riktigt härliga vår bilder på altanen..

Frukt, vatten,halstabletter,mina högtalare till mobilen och självklart cameran!
 



haha

Hej, har nu gjort i ordning en lunch/frukost, den består av Strepsils,Banan,yougurt och Beroca (c-vitamin dryck)

Ja juste, jag tänkte berätta att på söndag ska jag slinga håret jag ska ha ljusgröna slingor, det kommer bli riktigt snyggt, tror och hoppas jag......april april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill! Haha, förlåt var bara tvungen, har ni busat för någon idag? jag kommer i håg förra året jag fick ett sms från min kompis där det stog "Jag har fått en häst" och jag trodde på det, då gick jag till mamma och sa - Mamma, Johanna har fått en häst! mamma svarar - hörredu, har du inte kollat på kalendern, då sprang jag dit och ba -WHHHAAAATTT! och så ringde jag, och ba -haha jag gick inte på ditt skämt! haha smart!
Men ska vila nu,
puss & kram eran sjukling!

Här är min frukost/lunch!

instyle = lugg?

Hej igen, får fortfarande inte igång den där filmen, så jag kollade runt på instyle och funderar på att klippa lugg, jag har ju haft det förrut det var rätt så snyggt, men jag var missnöjd då - haha lite komplicerat, för liksom när jag kollar på bilderna på mig med lugg så tycker jag det är snyggt, men när jag hade luggen så tyckte jag inte alls om det, så det blir klurigt, om nån skulle vilja tippsa om någon mer sida så skulle jag bli otroligt glad,
Ska sätta på té kokarn nu så,

puss & kram eran sjukling ;)

smart!

Nu har jag ätit en banan, gud så gott, för jag åt inget i måndags, och en banan igår, och en banan igår, eller jag har ju yffersig ätit strepsils, asså gud jag bara öser ner dom! haha!
ja, jag kunde inte få igång Nim's Island, så jag skrev ett blogg inlägg istället -smart!
fast jag bloggar på ett annurlunda sätt nu, jag bloggar nämligen nu ifrån Tv:n och inte datorn, man kan koppla ihop haha -smart en en gång!

ska få igång den där jäkla filmen så hejdå!
puss & kram eran ja, ni kanske vet vad som ska stå här (sjukling) haha!

Bloggning via Tv:n!


godmorgonfilm

Godmorgon allihopa!

Har ni sovit gott, det har inte jag, jag har vaknat fem gånger av att jag får svårt att andas.....
Jag ska nu sätta på en super bra film som inte ens har haft förpremiär eller premiär, den heter Nim's Island, den är super bra, ( har redan sett den haha )   -men jag blev ju så kär!
Så jag bloggar kanske mer under dagen,,

Puss & Kram eran sjukling!

Nim's Island, se den så fort den kommer ut!

RSS 2.0